Keşlik Ortaokulu

Vizyon: İlçe düzeyinde; eğitimde bir adım önce, bir adım önde olmak. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel görevimizdir.

Başarılar: 2015 TEOG Sınavında İlçe 1. , 2016 TEOG Sınavında İlçe 4.lüğü edinilmiştir. 2021-2022 Yıldız Kızlar Voleybol ilçe 3.lüğü, Yıldız Erkekler Masa Tenisi ilçe 1.liği, TAZOF Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası "reversi" dalında ilçe 1. liği

Saatler: 09.00-15.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://keslikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Keşlik Mahallesi 16710 Karacabey / BURSA

Adres - Keşlik Mahallesi 16710 Karacabey / BURSA

Ulaşım İlçe merkezinden mahalleye (köy) servis gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 10 km, il merkezine 73 km mesafededir.